DRAR TILL GOTLAND NU, OHYES!


Nu drar jag till Gotland! Pappa kommer snart och då kör han mig till vendela. Sen åker jag med Pernilla & Anders till Oskarshamn i bil som tar typ 4 timmar?! Kommer somna, haha. Sen från Oskarshamn ta båt i tre timmar ungefär till Gotland. Kommer inte palla, menmen.. Vi hörs när jag kommer hem, det blir på måndag! Ta hand om er. <3

HAR PACKAT FÄRDIGT NU!

Har packat färdigt nu. Känns som massa saknas, men det känns ju så alltid! ;) Kommer bli så sjukt roligt!!! Och ja, jag har med mig systemkameran. Så det kommer massa bilder när jag kommer hem! See ya soooooon....

KLOCKA/ARMBAND#


GODMORGON CUTIES!

Godmorgon cuties! Känner mig så himla stressad nu, för jag vet inte vad jag ska packa årrrrrh! Måste fortsätta packa nu, eller försöka iaf.. Ciao

GODNATT!

Jag är så himla trött.. Gah! Så nu ska jag faktiskt sova, hehe. Ska försöka komma upp i tid imorgon också för att packa det sista och fixa lite andra saker. Vi ska även färga mitt hår blondaaaaare i Gotland, wiiiiiho! Längtar.. Vi hörs imorgon innan jag sticker och allt. Sov gott, babes! =)

HAHAHAHAHAHA!


Jag vet att jag har torr humor.. Hahahahahahahahaha! Kan inte sluta skratta...
Inget illa menat mot krille för han är snyggaaaaast! :$

FÖRLÅT, HAR INTE HAFT TID!

Bild från innan idag...

Föööööörlåt för så dålig uppdatering! Men har inte haft tid. Jag och evelina har tagit massaaaa bilder, sen har jag bara packat för jag åker ju till Gotland imorgon med min bästavän!!! Wiiiiihooooo. Ni vet ju att när jag tar nya bilder så lägger jag ju alltid in alla på en gång, men det ska jag sluta med nu. Hehe... Ni får nöja er med att det kommer lite då och då. Nu måååste jag fortsätta att packapackapacka, för jag har inte ens kommit halvvägs! Ciaaaaaaaaaaaaao.

UT OCH TA HÖSTBILDER NU!

Evelina, tisan och jag...


Eve och jag..

Ingen har sagt att vi är normaaaaala? :(

Hann inte uppdatera igår, var iväg hela dagen. Kommer bilder från igår tror jag. Men nu ska jag och evelina ut och ta höstbilder, ohyes! Bilderna kommer in senare, ciiiiiiao.

GODMORGON SUNSHINES!

Godmorgon. Igår hann jag inte uppdatera efter träningen eftersom att vi slutade klockan 10 och då kom min bror & hämtade mig sen hem och då hoppade jag direkt in i duschen! Och sen så kollade jag det sista på "I Zlatans fotspår". Senare gick jag och laaaaa mig, hehe..

Idag: Jag har precis fixat mig. Nu ska min pappa köra oss in till Nova Lund, wiiiiiiiiiiiiiiiiho! Lite senare kommer även tisan, julia & emily. Dom ska ta tåget in och undra hur det kommer gå? Haha, kommer säkert komma helt vilse! Hahaha... När jag kommer hem så får ni bilder på dagens outit, hihi. Hörs när jag kommer hem, sötnosar!

TALANGTRÄNINGEN KALLAR!

Ska träna talangträning klockan 21.00-22.00! Hör av mig när jag kommer hem igen. Hugs♥

NEWSHOES&PERFUME

My new shoes, looooooove them!



My new perfume!



Allt? :D

<3

TILL EVELINA HANSSON!

Babe, jag har inte ditt nummer ju så jag får inte tag på dig. Ring mig eller skriv ditt nummer här! Så kan vi snacka mer om imorgon. Love u!
Nu ska jag in i duschen, puss.

ÄR HEMMA HOS PAPPA NU!

Igår åkte jag, mamma och syster & handlade vinterskor till oss! Jag fick två par uggs, ett par svarta & ett par biega(stavning?). Sen åkte vi hem till mamma och bakade kanelsnäckor, hennes är världens godaste! Och senare kom pappa och hämtade mig & syster. Och förresten så har jag fått den nya Carolina Gynning perfymen (Kommer bilder sen...) Tack så jättemycket!!!

Men godmorgon. Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom ikväll så blir det talangträning. Och imorgon blir det Nova Lund, ohyes b*tches! Hörs snart, gullungar.

Mamma. Du är världens bästa mamma!
Jag klarar mig inte utan dig. Aldrig
/R

FÖRRESTEN, NOVA LUND PÅ TISDAG!

Glömde säga att på tisdag ska jag syster och kanske evelina(?) till Nova Lund och shoppa loss! Vi tar tåget in dit från centralen i malmö och jag säger bara att jag ska shoppa för massa pengar, wiiiiiiiho! Shoppa är något av det bästa jag vet.
 Och då ska massa skönheter bli mina, hoppas jag iaf! :D


GODMORGON!

Godmorgon sötnosar! Sitter hemma hos mamma nu i malmö och gör mig iordning lite smått, medans mamma är ute med putte. Sen kommer tisan hit och då ska jag, mamma, tisan och sara ut & handla vinterskor och så! Får hoppas att jag hittar ett par nu, för jag har skitsvårt för att hitta vinterskor. Har inga bilder här. Vi hörs! Puss & kram.


"DAGENS OUTFIT"

Haha,  var tvungen göra så för jag ser hemsk ut på bilden!

Även på denna bilden, men whatever haha!


MY SHOES!


Min perfym!


Jag sticker in till malmö och mamma nu. Puss och kram!

MAMMA HELA HELGEN!

Har inte orkat blogga förrän nu... Men godmorgon! Håller på att fixa mig just nu. Ska snart dra in till malmö där mamma möter upp mig så åker vi hem till mammsi. Senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra, faktiskt. Hur som helst, ska vara hos mamma hela helgen även måndag tror jag. Därför kommer det nog inte bli någon uppdatering, eller jo lite och nu innan jag sticker. Men håll utkik ändå! Imorgon så ska jag, syster och mamma åka & kolla på vinterskor för det behövs verkligen. Jag hör av mig snart igen då ni får bilder på "dagens outfit"? Så håll utkik, babes!


MINA ARMBAND#



Photos: Me

DAGEN VENDELA SOV HOS MIG!

Foto: Jag  "Modell": Vendela

Foto: Jag tagit på vendelas örhänge

Foto: Jag tagit på vendelas tunga (Jag är stennöjd med bilden!)

Vi blev suuuugna på te, så lite bilder på det :)












Guds finaste ängel
Aldrig ett andetag utan dig, mitt hjärta


SÅ HIMLA TRÖTT PÅ ALLTING!

Jag är så himla trött på allting just nu! Därför blir det lite dålig uppdatering, förlåt pappa för mobilen..
Men jag ska ändå försöka uppdatera bra. Min dag, har varit lite upp och ner. Har både haft prov och redovisning! Måååååste skärpa mig. Snart kommer lite bilder som jag lovade er, remember? Så stay update!!! Kram.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!

Blev rätt sent igår, jag var skittrött, jag tappade min mobil i en "vattenskål" (med vatten i såklart...) så nu har jag ingen mobil, pappa dampar på mig, jag är så jävla trött på mig själv rent ut sagt! Så om ni som känner mig försöker få tag på mig så ring hem för jag har ingen mobil. Hejdå

MIDDAG HOS MAMMA NU!

Nu ska jag och mina syskon hem till mamma och äta middag! Ni får mer bilder när jag kommer hem. Hörs sen, kram!

"DAGENS OUTFIT" & FACELOOK IGÅR!

Gårdagens outfit!




2 BILDER FRÅN I FÖRRGÅR!

På morgonen...


HAR INTE HAFT TID, OCH INTE VARIT HEMMA!

Read the title! Jag har som sagt inte varit hemma för det mesta och därför inte haft tid. Igår sov min bästavän hos mig och därför blev det ingen uppdatering och i förrgår så sov jag hos henne! Också har det varit lite mycket med skolan och så också. Men i'm back! Så fortsätt läsa och kommentera (?). Nu ska jag lägga upp lite bilder under dagen som jag har varit borta. Så jag säger bara....
STAY UPDATE!

GODMORGON BABES!

Godmorgon babes! Har precis fixat mig och ska alldeles strax sticka till skolan. Känner mig jättestressad! Så ni får bilder efter skolan istället. Ta hand om er!!!

TALANGTRÄNING NU MED DAMERNA!


Har precis fixat mig inför talang träningen med damerna!!! ÖNSKA MIG LYCKA TILL. Hörs efter jag har kommit hem & duschat. Träningen slutar klockan 10. ciao!

JAG VAR TVUNGEN!


Som sagt, jag var tvungen.. HAHAHAHA!

I LOVE U#


Read the title!

BILDER FRÅN IMORSE!

"Dagens"




Hann inte blogga innan skolan, pappa körde mig dit. Tack! Hur som helst, jag är hemma nu och evelina ska ringa mig lite senare så ska hon hjälpa mig med matten. Hör av mig snart igen, puss & kram! ♥

GODNATT!


Ska borsta tänderna nu osv.. Sen sova för imorgon är det tidig morgon för skola. Godnatt! ♥

KÄNDE FÖR ATT TA LITE BILDER, NU PRECIS!









HAR INTE ORKAT HÖRA AV MIG...

Läs rubriken! Har nyss ätit middag, ska nog ut och bada jacuzzi snart. Försöker ringa babe hela tiden, men hon svarar inte (Ring mig om du ser detta, evelina!). Hör antagligen av mig snart igen. Stay update...

JAG VILL HA SNÖ & JUL!



Bilder från förra vintern!

Yes, haha!
Vill inte ni ha snö och jul? Så himla mysigt ju. Därför ska jag nu se en julfilm som vi har hemma! Kollar alltid på den när det närmar sig jul. Kanske inte precis närmar och närmar sig just nu? Men det börjar! ;)

GODMORGON!


Photos: Me (Oredigerade...)

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan. Tittar på alla stora bloggar nu eftersom där är bilder från Blog Awards! Får se hur det blir idag, om vi skulle till vanningen eller något. Jag får väl ta och ringa evelina snart och höra med henne. Jag hör av mig snart. Kram!

NYSS SETT "CATWOMAN"...

"Catwoman" riktigt bra film! Rekommenderar den.

Jag har bara degat hela dagen, är så himla trött fortfarande. Har precis kollat på "Catwoman" och den var riktigt bra faktiskt! Nu ska jag borsta tänderna & allt sånt och sen sova. Imorgon hade jag och evelina tänkt sticka till vanningen men vi får väl se. (Evelina: Ring mig när du vaknar imorgon, babe!) Godnatt och sov gott kära läsare.


BEYONCÉ - LISTEN


Jag lyssnar på denna låten om och om igen, hela tiden. Den är verkligen värd att lyssna på! Gud vad bra hon är och så vacker.

JAG HAR SOVIT I 4 TIMMAR!

Jag skrev ju i förra inlägget "Hör av mig senare för nu ska jag försöka sova en timme!" Min syster kom precis in till sovrummet där jag sov och sa "Du har sovit i fyra timmar nu, gumman". Så himla skönt! Även fast jag såklart fortfarande är så himla trött. Pappa har nyss kommit hem så vi håller på med maten nu så ska vi snart äta. Vi hörs snart!

ÅH SÅ TRÖTT!


Jag har världens finaste syster!

Åh så trött! Fest igår ju sen sov vi hos markus med evelina och pontus. Haha så sjukt ball natt! Imorse vid 10 så hämtade evelinas mamma oss hos markus sen stack vi till vår sån invigning för den nya konstgräsplanen. Sjukt drygt! Sen hämtade världens bästa mig på vanningen med hennes moppe och sen drog vi vidare till pia och handlade piggelin & kexchoklad, haha nice. Därefter hem igen också gjorde vi "ostgratinerade nachos". Gosch, vad gott! Just nu sitter jag bara vid datan och håller på att somna. Är så sjukt trött för jag fick typ ingen sömn inatt!
Hör av mig senare för nu ska jag försöka sova en timme eller något! Bye.


I GOTTA FEELING THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!

"Tonight’s the night night
Let’s live it up
I got my money
Let’s spend it up
go out and smash it
like oh my god
Jump off that sofa
Let’s get get crunk"

Fest ikväll i Ingelstad med underbara vänner. Måste fixa mig nu till det också sover vi hos markus inatt! Hörs imorgon. HA EN BRA FREDAG FÖR DET SKA JAG HA!

SKOLAN NU...

Pappa kör mig till skolan nu. Förresten, igår så fick jag även med mig hem en jättefin tröja, en mascara och sen la vi undan en kavaj som jag ska köpa och den är feeeeedefin! Jag har så jättelänge letat efter kavaj så det är perfekt ju.
Tack mamma för allt, love u!
Hur som helst, vi hörs efter skolan. TAKE CARE!

GODMORGON SUNSHINES!


Photo: Me (från förra vintern)


Godmorgon! Vi börjar klockan 9 idag och pappa kör mig till skolan. Nice! Hur som helst, jag har precis fixat mig. Inga bilder på "dagens outfit" för jag har bara jeans, ett linne och en peak-tröja för jag orkade inte ta något speciellt. Ikväll blir det fest, aaaaasball! Efter skolan så ska jag kanske träffa Elise en stund om jag hinner. Men jag vill jättegärna. Elise blogg har ni här! Ta hand om er sålänge så hörs vi lite senare. =)

HAR VARIT IVÄG HELA DAGEN!

Jag har haft fullt upp hela dagen. Därför har jag inte hört av mig! Nu är jag hemma iallafall, pappa har precis hjälpt mig med geografin. Jag ska fixa lite grejer nu sen ska jag soooooova, är så sjukt trött som vanligt. Vi hörs imorgon bitti! Förlåt för så dålig uppdatering... K R A M

GODMORGON!

Godmorgon! Nu sticker jag och evelina till skolan. Vi hörs inte när jag slutat för efter skolan ska vi på möte och sen u-sak. Men vi hörs helt enkelt när jag kommer hem. Kram <3

GODNATT!

Evelina sover här inatt. Godnatt kära läsare! ♥

BILDERNA SOM ALDRIG PUBLISERADES IMORSE!

Bilderna är för "dagens outfit & facelook". :D
Idag körde jag på flätor, hiss eller diss? =)


Haha, jag hade tråkigt & ni vet hur jag är... ;)

"Dagens outfit..."

Jag är hemma från mötet, har precis ätit. Snart kommer min bästavän som ni vet är evelina, och då ska vi bada i vår jacuzzi. Nu har ni även fått dessa bilderna från imorse, glada? :D Hörs senare! Kram

BILDERNA SOM ALDRIG PUBLISERADES IGÅR!

Jag ser hemsk ut så ni får ignorera mig!






Haha... Jag har inte tid att lägga upp bilderna från imorse så dom kommer när jag kommit hem från mötet! Så vi hörs efter det. kram!


BLOGG.SE FUNKADE INTE...

Förlåt för att jag inte uppdaterade imorse, men blogg.se dampade så jag kunde inte logga in (?). Hur som helst, jag har precis kommit hem från skolan. Lägger in bilderna från igår och imorse snabbt och sen klockan 5 ska jag på spelarmöte med fotbollen. Vi hörs snart, stay update!

NI FÅR BILDERNA IMORGON...


Ni får bilderna imorgon istället. Jag lovar. För just nu så dampar min data fett mycket så jag kan inte spara bilderna plus att jag måste sova nu för jag ska upp tidigt imorgon. Det är ju skola som vanligt nu igen imorgon, boring. Hörs imorgonbitti, godnatt! <3

PRECIS BADAT I VÅR NYA JACUZZI...

Nej förlåt, jag ska bättra mig! Har faktiskt inte haft tid idag. Jag och min syster har precis badat i vår nya jacuzzi, och ni ska snart få lite bilder jag lovar. Det var riktigt mysigt! Alldeles strax kommer lite bilder så stay update!

HEMMA HOS EVELINA!



Förlåt för dålig uppdatering igår! Godmorgon. Nu är jag hemma hos evelina och jobbar. Vi har hemstudiedag idag och snart ska vi äta lite pannkakor. Det går väldigt bra här. Jag hör av mig lite senare. Kram <3

HAHA, KAN INTE SLUTA SKRATTA!


Inget illa mot Foki för jag älskar hennes blogg & hennes personlighet. Men haha! ;)

HAR FÅTT SVAR BLODPROVERNA, FRÅN VÅRDCENTRALEN...

Ja nu har vi fått svaren på blodproverna.. Ni får inte veta.
I'm bored! Har ingenting att göra. Ska ringa evelina nu och se vad hon har för sig. kram! ;)

BLIR INGEN AMANDA...

Två bilder från cupen igår och ja det är jag som springer med bollen!


Blir ingen amanda idag för att hon slutar fyra och sen skulle hon typ plugga på ett prov. Så jag vet får väl hitta på något annat. Ska träna talangträning ikväll klockan 21.00-22.00 jag blev uttagen wiho! Något hittar jag väl på innan dess. Måste duscha lite senare också eller det kanske inte är lönt eftersom jag ska duscha ikväll efter träningen (?). Men vi hörs lite senare. bye!

GODMORGON!

Godmorgon. Jag vaknade för en stund sedan av att min syster fönade sitt hår! Jag är ändå vaken nu så det gör ingenting. Ska göra lite god frukost nu så vi hörs snart. ciao!

JAG ÄR SÅ TRÖTT...

Jag är så trött nu. Så nu ska jag bara fixa lite saker sen så går jag och lägger mig. Imorgon blir det amanda ska snacka lite mer med henne imorgon också studiedag. Wiiiho! Men vi hörs imorgonbitti. Godnatt <3

BILDER FRÅN HELGEN!

Lite bilder ifrån helgen hos mamma med henne och vår älskling.



Jag och mamma fick ett ryck att vi skulle locka våra hår och jag som älskar att pilla i hår.. Så jag locka hennes hår och hon mitt. Så här såg hon ut före:

När jag gjorde det...

Efter:

Före bild på mig:

Haha, håret blev så hiiimla kort! Jag efter:

Jag älskar att fota vatten!

Äpple, Apelsin? Hahaha!




Får bli sista bilden.. ciao!

TACK SÅ MYCKET!


Bilder från: [email protected]


Tack! <3

.


Postat av: anynom
har du nån mail man kan får ?
så man kan skicka redigerade bilder ?(a)


Svar: Ja, självklart har jag det! Här kan ni skicka hur många bilder ni vill: [email protected]
Det är bara att skicka på. Jag lägger upp dom på bloggen och självklart så får ni även en länkning! Ta hand om er, kära läsare. :)


HEJ FINISAR.

JAG ÄLSKAR ER! Bilder från Gothia 2009... Så mycket kärklek!


Bild på mig och min bästavän amanda, min saknad. :$ Jag älskar henne mest.
Gammal bild..

HEJ FINISAR. Jag har precis kommit ut från duschen. Har nyss spelat cup och vi kom till semifinal. Alla kämpade och spelade jättebra! Jag älskar er alla tjejer. Pappa har precis kommit hem så vi ska väl antagligen börja med maten nu. Sen blir det väl vänner ikväll om jag orkar för jag har extremt ont i mina vader sen cupen!

Imorgon har vi studiedag och på tisdag har vi hemstudiedag (För er som inte vet vad det är så är det att man jobbar hemma..) Så imorgon ska jag umgås med min saknade bästavän amanda som jag träffade idag. Sjukt nice & jag älskar henne så himla mycket! Vi hörs snart igen, mina fina läsare. <3

HEJ KÄRA LÄSARE!

Hej kära läsare! Nu sitter jag hemma hos mamma, åkte hit här i igår vid halv 5 tiden och ikväll ska vi ha gäster här. Men vi hörs när jag kommer hem till pappa igen, eller tidigare kanske. TA HAND OM VARANDRA!!! <3

PHOTOS TAKEN...




Photos taken by: Me Y
Redigerar lite bilder som jag har tagit..

KANSKE SJUKHUSET...


Godmorgon läsare! ♥

Är hemma från skolan för samma sak som igår, så extremt jobbigt! Vi kanske måste åka in till sjukhuset med mig, jag vill inte menmen.. Hur som helst så åker jag till mamma när hon har slutat jobba, nu ska jag in i duschen. Vi hörs sen, ciao!

PICTURE#



forgive me, baby.

SHINE ON, BABY.


FOTOGRAF: CAROLINE
MODELL: JAG


Bjuder på en gammal random pic på mig! Tänker nu på att jag bara måååååste shoppa snart (Innan jag dör :(...) Haha, nej men snart iallafall och sen måste jag tänka ut vad jag ska ha på mig på strandbaden som är snart och allt! Gud, det är så mycket just nu, strandbaden, ingelstad, shopping, skolan, fotbollen och ja mycket. Får hoppas jag hinner med allting bara! ;) Vi hörs snart igen.

shine on, baby.



PLUGGAT...


Under tiden jag inte har hört av mig så har jag bara pluggat, även ätit middag, duschat och smörjt in mig med massa goda krämer (Även brun utan sol, såklart!). Jag har hunnit blivit färdig med geografiuppgiften och gjort färdigt mitt engelska steg! Mycket är tack vare pappa och min bror, tack<3. Nu ska jag bara sitta lite vid datorn, lyssna på lite musik och sånt!
LATERO...

JAG VILL SÅ GÄRNA PIERCA TUNGAN!!!!


Jag vill såååå gärna pierca tungan men får inte än! Det är så himla snyggt, gah! Jättemånga av mina vänner har gjort det och jag vill också, det är så sjukt snyggt!!!! Vad tycker ni om piercing i tungan?

JA, JAG ÄR HEMMA...



Hej fina läsare! Ja, jag är hemma. Det har varit massor i skolan idag med min m*** och pappa hämtade mig vid halv 11 tiden i skolan, mer får ni inte veta.. Allting är bara så extremt jobbigt just nu! Får arbeta lite hemma istället, men jag får iallafall hoppas att jag kommer till skolan imorgon för jag måste redovisa.. Men vi hörs senare, bye!

GODMORGON SÖTNOSAR!

ENKEL outfit...

Facelook..

Och sen vet ni hur jag är, haha!

Godmorgon sötnosar!

Har ni sovit gott? Jag vaknade av en fruktansvärd m***värk! Från igår antagligen, har riktigt ont och vill verkligen inte till skolan för jag kommer nog inte klara det när jag har såhär ont arghhh! Vi får väl se hur det går. Igår tog jag ett bubbelbad, rakade benen, sen smörjde jag in mig med massa olika goda krämer! Men jag hade fortfarande ja ni vet.. Nu har jag precis fixat mig, kör på en snabb och enkel outit idag. Hörs efter skolan, ciao!

IN I DUSCHEN, BUBBELBAD?

Jag är hemma från träningen nu, det gick jättebra. Nu ska jag raka vägen in i duschen, kanske lite bubbelbad idag? För jag har värsta m***värk! Det suger verkligen, men vi hörs snart. ;)

NU STICKER JAG...


P U S S A R    T I L L    E R    M I N A    U N D E R B A R A    L Ä S A R E!

Nu sticker jag och möter Evelina sen vidare till träningen. Ta hand om varandra!!!

FÖRLÅT SÅ HEMSKT MYCKET...

Jag kan inte vara seriös på bild ibland, haha...

Förlåt så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen men det har hänt en massa grejer så jag har inte hunnit och jag sov även hos vendela igår! Men jag ska försöka bli bättre, nu måste jag fixa mig till träningen. Hörs innan jag sticker, massa kramar!

TRÄNA NU!


Jag sticker iväg och tränar nu med mitt fina lag! ♥

GODMORGON FINA LÄSARE!

Amanda och jag, har inga nya bilder!

G o d m o r g o n    f i n a    l ä s a r e

Haha, jag vet inte riktigt varför jag gör så. I alla fall, nu har jag precis plattat/fixat mitt hår, fixat mina kläder och allting. Sitter som vanligt på datan efter jag gjort mig iordning, och väntar tills jag ska dra iväg till skolan och det ska jag faktiskt inte göra på ett tag, eller kvart över 7. Vi hörs efter skolan! ciao.

NU SKA JAG SÄTTA IGÅNG...

Nu ska jag sätta igång en film, kommer säkert somna eftersom jag är galet trött! ;) Men vi hörs imorgon, som vanligt. Jag säger godnatt redan nu, g o d n a t t ♥

JAG ÄR SÅÅÅÅÅ JÄVLA GLAD...

Saknar dig nic, även alex!


Jag är sååååå jävla glad nu, eftersom att pappa har fixat min data! Hur som helst, jag är hemma nu och har nyss varit ute med fina vänner. Men jag orkade dock inte vara ute längre, för det var så himla tråkigt & kallt, brrrrr! Men nu är jag hemma iallafall. Ska sitta lite vid datan, lite senare kanske jag sätter igång en film inne på rummet och somnar till det! ♥ Hörs senare, k r a m

PLANER FÖR IKVÄLL...



Håller på att fixa mig, ska alldeles strax dra ut och träffa massa fina vänner. Typ som jonas, fredrik, evelina, filip, och flera! Får se vad vi hittar på, det blåser ju så himla mycket ute så vi drar nog in till någon! Hörs när jag kommer hem, k r a m.

MEN ÅRHHH!

Typ en sånhär har han nu!

Kanelbullar, vill ha nu. Love it!

Men århhh, dålig uppdatering ingen aning varför.. Hur som helst, pappa har nyss kommit hem och har fått en helt ny klädstil? Haha, han kom hem och köpt massaaaa nytt från novalund för typ över 1000 kronor, fast allting var faktiskt skitsnyggt! Speciellt en grå kofta, så hiiimla snyggt är sådana på killar. Men skitsamma, jag har ingenting att göra har så himla tråkigt. Vi får se om jag hittar på någonting, +att det är kanelbullens dag idag! Så det kanske blir lite kanelbullar ikväll? Jag och syster är väldigt sugna på det, mums! ;) CIAAAAAAAAAO.

GODMORGON FINA LÄSARE!

Som sagt, inga bilder förrän min data fungerar!!! :(


Godmorgon fina läsare!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag orkade verkligen inte igår! Gud så trött jag var.. Men nu har jag varit uppe sen åtta imorse! Har bara kollat på film, vilat lite smått och så. Idag ska jag och syster till skopunkten, eller det bestämde vi igår och jag hoppas att vi ska det men imed att det blåser så himla mycket så vet jag inte om syster vill eftersom vi hade tänkt köra in med hennes moped. Vi får se, jag hoppas iallafall. Hur som helst, vi hörs snart sötnosar!

DRAR TILL WILLYS!




Kör på denna outfiten nu bara +svarta leggings!
Drar till willys nu med syster, för att handla mat. Sen hem och göra tacos, mums! ;) Åker med systers moppe, haha love it! Jag och min syster just nu (på bilderna), haha vi är sjuka.:( Hörs senare, TA HAND OM ER

INTE STAN IDAG, STAN IMORGON!

Det blir inte stan idag, inte lönt tyvär! Men imorgon så kör jag och syster in till stan med hennes moppe för att försöka hitta ett par skor nu till höst! Jag vill ha uggs, så jag får väl se vad jag hittar. L O V E

JAG JUST NU... ;)





Jag just nu, i mina favorit "mjukisshorts" och tröja, såklart så dricker jag varm o'boy också! Ska sätta igång en film nu och sen väcka syster, take care!

MYSKVÄLL MED EVELINA IGÅR!

Min data funkar inte? Så jag sitter på pappas, därför gamla bilder.. :(

Godmorgon cuties! Förlåt för den dåliga uppdateringen på kvällen igår, men det var så att evelina kom hem till mig igår så såg vi idol tillsammans med popcorn, läsk, helt enkelt massaa gott! Låter mysigt, huh? ;) Riktigt crazy var vi, stod och dansade när dom sjöng, galna haha! Senare så stack hon hem, så såg vår kväll ut. Idag ska jag antagligen till stan med syster, om hon orkar. Jag behöver verkligen massa nytt i garderoben! Vi får hoppas på att hon orkar, men vi hörs senare. B Y E

"JAGADE" AV POLISEN, HAHA!

Hahaha! Jag måste bara berätta.. Jag och syster åkte ner med hennes moppe för en stund sedan och handlade pizza sen på vägen hem så kom polisen och tisan visste inte riktigt vad hon skulle göra så hon svängde in någon helt annanstans. Så körde polisen efter oss och tisan fick panik, själv satt jag och asgarvade! Så tisan körde runt hela det området vi var i och polisen körde efter, haha. Sen körde vi en omväg och sen ut på motorvägen, där vi blev av med dom. HAHAHAHAHA!!! Fyfan vad ballt, jag dog av skratt! Hahaha, var tvungen att berätta..

Haha, love u sis! Lämnar dig aldrig, mitt finaste


SÅ SJUKT COOL STIL!



Jag diggar verkligen denna tjejen, galet cool stil!


HEMMA NU!



Haha, störd... Ja, ni vet ju hur jag är! ;)


Jag vet att det inte är så blont, men det blir inte de första gången så jag ska slinga det snart igen och då kommer det bli blont, go blondie! ;)

Jag kom hem för en stund sedan, vet inte riktigt hur det blir med martin och jonte idag? Imed att carro inte kunde och sånt så blir det nog ingenting, istället kanske det blir filmkväll med min skitunge evelina? Ring mig när du ser detta, flummis!!! Nu dunkar jag bara massa musik, är pepppepppepp och vill på fest men samtidigt så är jag ändå trött, haha! Men nu ska jag inte skriva mer, puss på er mina fina läsare! K R A M

GODMORGON ALLA FINA LÄSARE!

Godmorgon alla fina läsare!

Just nu sitter jag vid pappas apple data och äter frukost, flingor. Love it! Och jag har blivit färdig för en stund sedan, jag ska försöka ta några bra bilder i blont hår men inte just nu. Efter skolan så kommer jonte och martin till vellinge eller om jag och carro sticker till höllviken, vi får se. Men vi hörs när jag kommer hem. Ta hand om er!!!

I'M HOME!


I'm home! Haha, nej det har inte tagit så här lång tid. Var ungefär färdig hos frisören vid halv 6 sen stack jag och evelina till sporthallen och kollade på killarnas bandy träning. Vidare till hårfärgen, jag blev inte så nöjd när jag var hos frisören men nu när man har haft det lite så är jag faktiskt rätt nöjd! Bilder från ni antingen senare eller imorgon. Men nu är jag hemma, jag har precis tagit på mig mina "myskläder" och satt mig framför teven eftersom att IDOL kallar.
Vi hörs efter idol, c i a o.

HEMMA, SNART FRISÖREN!

Jag har nyss kommit hem från skolan, ska snart till frisören fast först möta upp evelina för hon ska ju med mig. Vi får hoppaaaaas på det bästa!
Vi hörs när jag kommer hem, m a s s a  k r a m a r.

GODMORGON FINA LÄSARE!

Lite crazy pics från strandbaden ;)



Godmorgon fina läsare!

Dålig uppdatering, hoppas ni respekterar och förstår varför. Begravningen igår var jättefin men gud vad hemskt det var.. We all miss you mandy! Jag fixade färdigt mig för en halvtimme sedan ungefär. Min snälla pappa kör mig till skolan idag och det regnar galet mycket ute, gah hate it! Men därför har jag satt på mig en vinterjacka och bäddar in mig själv i den, brrr det är ju kallt! Vi hörs snabbt efter skolan idag för sen klockan fyra så ska jag till frisören och färga mitt hår blont, jag är sååå nervös! Men vi hörs senare, många kramar.

RSS 2.0