OUTFIT OF THE DAY







Hej! Kom hem från skolan för kanske 40 minuter eller något sedan. Rubriken säger ganska mycket, outfit of the day! Vad tycks? :) Ikväll blir det festa med älsklings tjejerna, hell yeah. Taggataggatagga!!! Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen och efter det måste jag välja ut några kläder till ikväll, med några menar jag ca 20 plagg, kan aldrig bestämma mig så jag tar med mig väldigt mycket kläder haha! Jaja, får se vad det blir. Efter inatt så sover vi tjejer hos hanna, så himla mysigt. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, sova antar jag haha. På söndag ska jag iallafall handla matsäck och sånt till måndag med hanna, josefin, amanda och jessica för på måndag så åker vi till Vallåsen för att åka skidor, asnajs! Hur som helst, vi hörs senare. Ha en awesome kväll, för det ska fan jag ha. :D Hugs.

GODMORGON



Godmorgon läsare! Ni får inte se hela outiten nu, men när jag kommer hem så får ni om jag hinner. :) Vi hörs senare. Hugs.

SÄGER GONNE



Bild 1:
Från typ förrförra sommaren? På min fina vän Andy!

Bild 2:
Bild på mig från i sommras, vill kunna bära mina älskade kepsar igen! :(

Hej! Jag säger godnatt nu, för jag ska fixa min nya säng lite (ska fota det också så ni får se..) och sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis. Vi hörs imorgon. Hugs!

Btw, den nya designen är färdig! Jag har inte fått se den än, ska bli spännande. Får se när den kommer upp eller om den kommer upp, beror på hur den ser ut. :D

HOJ


Hej. Förlåt att jag inte har uppdaterat! Blev massa klydd innan... Fan. Hur som helst, ingen dagens outfit idag men don't worrie ni får en imorgon! Imorgon ska jag och vänner till Marshmallow och festa, najs (om det nu blir av...?). Jaja. Vi hörs senare! Hugs.

GODNATT




Säger godnatt nu! Bilder: Från igårkväll, jag och världens finaste syster mös i hennes säng, kollade på film och åt gott. Hihi. :)

SVAR

Postat av: Isabella
Vem är det? :)
Svar: Jag antar att du menar vem det är på den bilden när det snöar, på en kille som bär en tjej eller ni fattar. Jag har ingen aning om vem det är, haha. Jag går in på en viss sida och hittar massa kärleksbilder som jag blir helt kär i, hehe. :)

Postat av: Anonym
Var kmr linnet ifrån? :)
Svar: Han/hon (haha) menar det svarta linnet där det står typ spansk text eller något på. Den kommer ifrån gina tricot, men det var dock ett bra tag sedan den är köpt tyvärr!

Postat av: Anonym
var kommer 'skjortan' ifrån?

svara gärna i ett inlägg! :D
PS. du är jätte söt
Svar: Skjortan kommer ifrån gina tricot, ett tag sedan den är köpt också men det skadar inte att kolla! Aw, tack så mycket. :D

Postat av: Anonym
var hittar man den tröjan med "love" och hur mycket kostar den :)
Svar: Den kommer ifrån Weekday om jag inte har helt fel för mig, kommer tyvärr inte ihåg hur mycket den kostade! Men jag har för mig att den var på rea på hemsidan så gå in och kolla där. :)

Postat av: Lisa
Jag har en fråga som jag hoppas att du kan göra ett inlägg om, frågan lyder såhär: Om du hade fått välja VAD du ville från Hm vad skulle det då vara?

Svar: Tuff fråga haha, hade tagit allting! Men om jag bara hade fått välja en sak (?) så är jag så tråkig (jag vet) så att jag väljer skor. Men dom är ju så jäkla snygga!! Eller vad tycker ni?!


Postat av: Johanna
Var kommer den stickade gröna tröjan ifrån? :)
Svar: Den är också från Weekday! :)

Nu orkar jag inte ta fler frågor för ikväll! Men fråga på bara. Nu måste jag göra lite matte, hörs senare. Hugs.

TODAAAAY




Mina lår ser extrema ut! :(

Dagens outfit! Fråga på om det är något ni fastnar för. :)

Hej! Förlåt att det har tagit lite tid innan jag uppdaterat. :( Men imorse så fuckade mitt internet sig, och efter skolan såg drog jag och jossan till byn och träffade hanna (som även fyller år idag, grattis älskling :D), evelina och anna. Efter det så drog jag och jossan hem till jossan och kollade
prison break, great! Och sen kom jag hem för kanske en timme sedan eller något. Ska försöka få upp kanske några inlägg nu, måste göra lite matte också. Får se vad jag hinner. Hugs.

MYS


Jag älskar denna bilden, gah!

Hej! Har myst med syster i hennes säng, ni får bilder imorgon. Hinner inte nu, för jag ska ner och tvätta av mitt smink och sånt. Vi hörs imorgon! Sov gott. Hugs.


BAKNING







Uew, haha!


Sen så gjorde vi ett hjärta i kladdkakan och sen åt vi! Fintfint.

Hey igen! Efter skolan idag så kom Hanna och Amanda hem till mig, så bakade vi kladdkaka som faktiskt gick helt okej (hahaha..) Den var inte speciellt god, men inte äcklig heller. Så tänkte bjuda på lite bilder. Hugs.

DAGENS




Hej sötnosar! Här får ni dagens outfit. Vad tycks? Fråga om ni undrar var det kommer från, ska nog ta lite svar senare i ett inlägg. Min syster är påväg till willys, där ska hon handla lite gott till ikväll, vi ska mysa till någon film. Hugs.


GOING TO SCHOOL

Godmorgon! Inga bilder på mig idag, för det är svårt att fota med photobooth web när jag har en transparent skjorta. Så därför får ni bilder när jag kommer hem istället. Btw, ni som kommenterar kränkande kommentarer, sluta läs min blogg då om ni/du nu tycker jag är så jävla ful, har du inget bättre liv för dig än att slösa tid på att lägga kränkande kommentarer? Du vet vem du är. Bara lägg ner. Vi hörs senare, puss till alla er andra! Hugs.

BIOLOGI


Hej! Pappa och oliver håller på att fixa våra sängar, gött. Själv håller jag på att plugga biologi, vilket inte är speciellt kul. Har nämligen biologi prov/läxförhör imorgon. :( Vi hörs senare. Hugs.

TODAY'S



Godmorgon! Såhär ser jag ut idag. Bloggar bara snabbt nu. Ska snart dra till skolan. Hugs.


GODNATT


Hej. Nu ska jag kolla The notebook, världens bästa film någonsin. Har ni inte sett den, så se den förfaan. Säger godnatt nu, för efter filmen så går jag och lägger mig. Hugs.



Vad jag bryr mig om nu är att höra dig andas och veta att du är nära. Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn..

BER OM URSÄKT


Hej! Såhär ser jag ut och känner mig just nu. Jag har fått munsår. Det gör så jädrans ont, helt sjukt. Kan inte gapa, ahhhh. :(

Jag ber om ursäkt
för den dåliga uppdateringen. Jag har verkligen inte hunnit!! I fredags var jag på strandbaden, igår var jag först på Ikea och handla ny säng (så mysigt!) och efter det så var jag och kolla på teater i Malmö med mamma, också väldigt mysigt och idag har jag varit i Malmö hela dagen, och nu är jag hemma hos pappa! Jag ska snart försöka få upp lite bilder här i bloggen. Hugs.

GOING TO SCHOOL




Godmorgon! Såhär ser jag ut idag, och min hund haha min sötnos. Ska snart dra till skolan och ikväll blir det strandbaden med emilia! Awesome weekend. V hörs senare, har bilder från stan igår. Hugs.

Btw, sorry för den dåliga uppdateringen! Lovar att bli bättre.

GODMORGON



Godmorgon! Pallar inte visa er min outfit, för den är tråkig. Har bara en mysig tröja på mig och tights och en halsduk. Btw, förlåt för den dåliga uppdateringen igår.. Vi hörs senare. Hugs.

I LOVE YOU

Jag är lite deprimerad.. Fick precis reda på en sak! Jag älskar dig. Du är något utan det bästa jag vet. Jag stöttar dig, det vet du om. Det är lång tid tills dess, vi kommer ha superkul tillsammans tills dess, men tiden går också så himla fort. Du som är så lik mig, varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är. Man måste ta vara på det man har, för innan man vet ordet av det så kan det vara borta. Jag älskar dig och står vid din sida alltid, oavsett vad. Mitt hjärta, min bästis! ♥

GODMORGON



Godmorgon! Såhär ser jag ut idag. Snart ska jag sticka till skolan, efter skolan så måste jag plugga trååkigt. Men vi hörs senare. Hugs!

GODNATT



Är ganska ful, haha. Hade typ precis duschat och fönat håret, you know..

Hej! Efter jag och Hanna varit i stan (fick med mig lite hem, visar imorgon...) så vid halv nio tiden så kom hon till mig och så pluggade vi kemi och hon stack för ett bra tag sedan.
Nu ska jag tvätta av mitt smink, igen och borsta tänderna och lite sådant. Efter det så ska jag fan sova, är supertrött. Vi hörs imorgon! Godnatt. Hugs.

STAN


Hej! Ni får ett till collage, gjort av mig. Har en kvar, gillar ni dom? :) Jag är hemma från skolan nu, eller vi slutade halv två. Och jag skulle ju egentligen umgås med Emilia, men det blir istället stan med Hanna.. Får se om jag hittar något. Så jag gör bara ett snabbt inlägg nu, för jag ska snart gå. Vi hörs senare. Hugs.


TODAY'S



Godmorgon på er! Såhär ser jag ut idag, tråkig outfit men den funkar en tisdags morgon som den här. Hehe... Efter skolan så ska jag umgås med Emilia. Vi hörs senare. Hugs.

GODNATT


Hej snyggingar! Tänkte bjuda på ett till collage av mig. Hoppas ni tycker om det. Nu ska jag hoppa in i duschen, en snabbis och sedan somna till en film. Känner också att denna helgen kommer bli ganska awesome, hell yeah. Vi hörs imorgon. Hugs.

PAPPA


I love you. Även om jag inte alltid visar det, så hoppas jag att du vet att jag älskar dig. Och förlåt för allting du får stå ut med, jag vet att du inte orkar med detta just nu. Men jag lovar dig, det är även väldigt jobbigt för mig...


COLLAGE


Hey! Jag sitter och gör lite collage, vad tycker ni? :) Ni får kanske fler sen. Om ni fastnar för något plagg så är det bara att hojta till så säger jag var det kommer ifrån. Nu ska jag kolla på bilder från när vi var små med min syster! Hugs.

SCHOOL

Hej cuties! Nu sitter jag i skolan på Eriks data, najs som fan. Brevid mig sitter Hanna och vi börjar om ungefär fem minuter så jag gör bara ett snabbt inlägg nu. När vi börjar igen så har vi bild, musik och sist hemkunskap så det är bara chilllektioner nu! Vi hörs senare. Hugs.

TODAY'S





Godmorgon! Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår men jag var i stan med Josefin (la undan två klänningar..) och sen när jag kom hem så kollade jag film med min syster och sen med min pappa, efter det så gick jag och la mig typ. Så sry! Men såhär ser jag ut idag. Vi hörs senare. Hugs!

NICE


Hej cuties! Nu är jag hemma från Ikea. Jag och min syster ska få denna sängen av pappa, vars en såklart. Den är 140, så jäkla najs. Fast vi köpte inte den idag, det ska vi göra nästa helg istället. :) Vi hörs senare. Hugs.

IGÅRKVÄLL







Kan börja med att säga "godmorgon"! Jag vaknade för ungefär en timme sedan, jag har börjat vakna jättesent. :( Hur som helst, här får ni lite bilder från igårkväll. Idag ska jag till Ikea med min syster och pappa, som jag berättade igår. Vi hörs senare! Hugs.

HOME



Vi såg denna! Easy A. Så jäkla bra.

Hej! Nu är jag hemma från bion, den var superduper bra. Hade det jättekul och mysigt med Hannsi, haha vi är sjuka. Hur som helst, tog bara några få bilder innan bion, kunde ju inte ta inne på bion tyvärr. Funderar på om jag orkar lägga upp dom snart eller imorgon...? Får se. Imorgon bär det iallafall av till Ikea med min älskade syster och pappa, ska antagligen handla en ny större säng till mitt helt nya rum som pappa håller på med
att renovera, ska få ett jättestort och fint, så himla najs. Också ska jag handla sån klädhängare, ni vet? Och lite smått och gott. Vi hörs senare. Hugs :D

BIO





Hej. Har precis fixat färdigt mig. Ska snart ta bussen till malmö och kolla bio med Hanna, jag tar med mig kameran så ni får bilder antingen ikväll eller imorgon. Nu hinner jag inte blogga mer! Ha en superkväll. Hugs :D

TODAY'S




Godmorgon! Såhär ser jag ut idag, funderar på att byta skjortan mot en beige kofta hmmm... Man kanske inte ser så bra på bilden, det är trots allt photobooth bilder för jag hinner inte ta med min systemkamera. Men, vi hörs sen. Hugs!

GODNATT



Bild: Me, gammal.

Jag går och lägger mig nu, och jag har inte valt kläder till imorgon. Så jag känner paniken redan nu, fan också.. Aja får se vad det blir. Vi hörs imorgon. Hugs!






Jag går sönder, jag faller långsamt sönder till bitar.

TODAY'S





Godmorgon sunshines! Såhär ser jag ut idag. Snart ska jag dra vidare till skolan och efter skolan så kaanske jag ska till mamma, får se. Vi hörs senare. Hugs.

NYA





Pappa kom precis hem med ett paket, mina skor. Yes! Dom var jättefina på faktiskt och jag är helnöjd. :) Imorgon efter skolan så ska jag kanske till Ikea med min syster och hennes pojkvän, jag ska handla ett skoställ eller vad man säger där jag kan ha mina klackarskor osv. Och jag ska också handla klädhängare, ni vet sån som nästan alla bloggerskor har? Hugs.

LOVE




Säsong 3, 7 och 5. Det är dom jag har liggandes här nere. Dom andra säsongerna ligger på mitt rum, i tryggt försvar hihi!

Säsong 7, den nya säsongen ♥

Tjena guys! Jag har precis kollat på mitt älskade
one tree hill, i ungefär 2 timmar kanske. Så jävla bra är det, alltså ni fattar inte kärleken till det. Looove... Hur som helst, nu ska jag välja kläder till imorgon och sen ska jag göra matte. Hugs.

HEMMA


Hej! Jag kom hem för ungefär en halv tmme sedan. Idag ska jag plugga lite matte och efter det så vet jag inte vad jag ska göra, måste iallafall välja kläder inför imorgon. Kanske går ut och fotar lite? Äh, vi får se.. Någon ville att jag skulle lägga upp mer bilder på outfits, jovisst kan jag göra det. Men vi hörs sen. Hugs!


SKOLAN


Bild: Fina kirrsan, som jag kallar henne. :D

Hej! Nu sitter jag i skolan med kirrsan. Jag försovde mig imorse, därför ingen uppdatering. Vaknade kvart i 8 men jag hann till skolan ändå?! Jag slutar klockan fyra idag och då uppdaterar jag. Hugs!

SRY



Sitter på pappas stora jävla apple data, har inga nya bilder här så får ni 2 bilder från småland..

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat förrens nu men jag varnade er faktiskt. Har som sagt, varit hos mamma och haft det mysigt. Kom hem för en stund sedan och snart ska jag tvätta mitt ansikte och borsta tänderna och sen somna till en film. Vi hörs imorgonbitti sötisar. :) Hugs


GOING TO SCHOOL



Godmorgon! Såhär ser jag ut idag, skitfult. Men kunde inte välja kläder så fick panik och sen sket jag i vilket och bara tog detta. Hur som helst, snart drar jag till skolan och efter skolan ska jag till mamma så vi hörs nog inte förrens ikväll så ni vet det. Ha en bra dag sötisar. Hugs.

LÄSNING & GOTTIS



Hey! Jag har precis duschat och min syster har precis varit på pia och då kom hon hem med det här till mig, gottis. Detta ska jag gotta mig med medans jag läser vår bok. Ska ju trots allt läsa ganska länge, eller ja! Detta behöver jag om jag ska läsa så mycket, haha. Fast innan jag börjar läsa så måste pappa beställa mina skor, annars blir jag sur hehe. :( Hugs.


Bild:
Ett fint sms till mig från en fin person som jag saknar över allt annat


Hej! Eftersom jag knappt har några bilder att visa er eller något att blogga om så får ni gärna ge mig tips på vad jag ska fota och blogga om.

HOME


Hej snyggingar! Jag älskar att statistiken bara stiger hela tiden. :D Hur som helst, idag skulle jag egentligen till min mamma ju men vi tar det imorgon istället då jag slutar halv tre. Så istället ska kanske jag och knäppa Hanna kanske baka, mums. Annars ska jag läsa min bok som vi läser i skolan, ska vara på sidan 223 till onsdag och jag är på 160 typ haha. Nu snart ska pappa beställa dom skorna jag visade för er innan till mig, happyface. Vi hörs senare. Hugs!

TODAY



Godmorgon på er läsare! Eller nej, jag vill inte till skolan åhh... Hur som helst, jag gör bara ett snabbt inlägg nu för mer hinner jag inte. Ska gå om typ en kvart, tio minuter. Idag fastnar jag absolut inte på bild, kan vara för att jag är på sjukt trött men ni får två stycken ändå, såhär ser jag ut idag.. Hugs.

SKOLA


Ni får stå ut med en gammal bild, tyvärr! Måste ta nya bilder.

HoJ! Nu ska jag snart tvätta mitt ansikte och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och somna till en bra film, som jag alltid gör. Kan knappt somna utan film. Skolan börjar imorgon och jag orkar verkligen inte!!!! Årh... Efter skolan imorgon så ska jag kanske in till malmö, stan eller till mamma. Men vi hörs imorgon. Btw, jag har inga bilder (paniiiiik)! Hugs.

HMMM...



Denna tröjan och dessa skorna funderar jag på att köpa! Skorna är på rea och kostar 199 kr. Har alltid velat ha en Lil Wayne tröja! Vad tycker ni?

GODMORGON



Bjuder på två bilder från sommaren. Vill ha sommar, kunna gå i shorts och fina outfits! :(

Godmorgon! Jag vaknade pecis, hehe. Idag ska jag åka in till stan och ta en fika med Emilia, behöver prata med henne lite! Tar nog med mig kameran. Vet inte när vi ska ses men jag måste äta någonting nu känner jag fyfan... Vi hörs senare. Hugs.

GODNATT



Bild 1:
Evelina. Bara för att jag saknar min bästavän! Hon är i Thailand. :(
Bild 2:
Från vänster: Hanna, Amelia, Louise och Evelina i min jacuzzi.

Jag säger godnatt nu! Hugs.

MOGGE & GUSTAV



Gustav trodde han var cool, leka gangster och sånt! :(


Gustav och mogge

Vi kollade på denna filmen, haha så jävla ball!

Hej. Tänkte berätta lite om min kväll. Mogge och Gustav hyrde film och sen kom dom till mig så kollade vi på den och hade det mysigt. :) Simon skulle egentligen också vara med men det blev inte så. Btw, mogge och gustav har precis gått så nu sitter jag här och bloggar lite. Jag skulle tagit bilder men jag glömde det så precis innan dom stack så tog jag några stycken. Hugs!

++++




Så, ni fick se det jag tecknade ändå! Inte så bra, jag vet. Men man lär sig med tiden. Btw, jag gjorde fler än dessa två men ni får bara se dessa! Hugs.

GODMORGON




Tre gamla bilder från
när jag var på Gotland med Vendela!

Godmorgon gullungar! Jag vaknade precis, inte likt mig. Men jag satt uppe till 2 igårnatt och tecknade. Vill visa er men vågar inte, hahaha! Hur som helst, idag funderar jag på att åka in till mamma för hon känner sig ensam efter att jag har åkt, haha. Annars ska jag nog träffa vänner! Men just nu, så ska jag teckna lite mer. Vi hörs. Hugs.


FINA


Bild
:
By me. Min syster och Oliver. Hennes pojkvän alltså! Så finaaaa....

NYTT














Bild 1:
Svarta spetstrosor från H&M. Rea 30 kr.
Bild 2:
Blåa trosor med svart spets från H&M. Rea 30 kr.
Bild 3:
"Rosa" t-shirt från gina tricot. Inte rea. 199 kr.
Bild 4 & 5:
Svart transparent (ser man inte..) tröja från Vila. Rea 150 kr.
Bild 6, 7 & 8:
Plattång & locktång. Otroligt snygga lockar får man! Från HerStyler. I200 kr.
Bild 9, 10, 11, 12, 13:
Hårprodukter från HerStyler. 500 kr.
Sen har jag byggt på nya naglar men det glömde jag att ta bild på. Men det gör jag alltid på Entré och det kostade 425 kr. Hugs!

HEMMA HOS PAPPA


Hej sunshines! Jag har precis kommit innanför dörren, hem till pappa alltså. Var ju längre hos mamma än vad jag trodde jag skulle vara och jag har shoppat lite också som jag ska visa er närsom. Ska bara ta bilder på det snabbt först! Så stay update cuties. Vi hörs snart. Hugs.

MAMMA


Jag ska fixa mig nu och sen drar jag till min mamma. Så jag kommer nog inte att uppdatera förrän imorgon eller något sådant. Så ni får tyvärr stå ut! Jag har data hemma hos mamma också men jag hinner aldrig uppdatera när jag är där. Vi hörs. Hugs!

NY DESIGN

Ska få ny design. Fast denna gången är det inte jag själv som gör den så jag hoppas det kommer bli super najs! Hihi can't wait. Ni får tyvärr ingen bild..... :(

ENTOURAGE


Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat förrän nu. Har inte orkat bara. Jag har typ kollat på älskade Entourage
tills nu typ. Så jävla bra det är! Ikväll ska jag träffa Emilia. Mycket mer har jag inte att säga. Hugs!

2011


Jordgubbs champagne! Supergott.

Världens finaste mamma

Jag och mamma! Var tvungen att täcka över mig.

Mamma och Putte

Putte. Stolt fotograf! Hehe..




Hey! Här får ni lite bilder från igår. Jag hade ganska trevligt. Åt god mat och umgicks med nära och kära. Hur som helst, jag tog inte direkt mer bilder än såhär. Så ni får nöja er med dessa. Jag hör av mig senare, är ganska trött. Hugs!

RSS 2.0