CHILLAR PÅ ALTANEN


Hanna!

Vi satte oss på min altan (Hanna på bilden)

Hanna igen...

Min benne.. Ni vet ju redan att drogar benne!

Hannas benne!

Craaaazy....

Jag, hehe!

Hey guys! Här får ni lite bilder från idag, ska berätta lite om min dag. Har inte gjort något speciellt idag, skulle egentligen till stan men istället så träffade jag hanna. Vi cyklade och handlade varsin ben&jerry's och sedan så cyklade vi hem till mig och satte oss på min altan, riktigt härligt faktiskt. Tog ut varsin dator i det fina vädert, satte igång musik, åt ben&jerry's. Vi sitter fortfarande kvar, eller jag sitter kvar, hanna stack för en stund sedan för hon skulle hem och äta men vi ska träffas igen när hon har ätit. Så, vi hörs snart! Hugs.  

HELT GLÖMT BORT

Hehe sööööötis!


Amen tjenare! Det var ju ett tag sedan, jag har verkligen glömt bloggen but can you blame me? Det är ju lov förfasiken och jag har haft ett jättebra lov hittills. Idag så har jag och Evelina varit i stan, fick ingenting med mig hem men vi hade det super i det underbara vädert. Det har varit underbart väder nästan hela lovet hittills, älskar det! Och ikväll ska jag och ett gäng vänner spela volleyboll och imorgon ska jag på fest. Hur som helst, vi hörs väl snart och ha ett fortsatt bra lov. Hugs!

HUVUDVÄRK OCH TRÖTTRUBRIKEN SÄGER ALLTING.


TRÄNAHej! Skulle egentligen träna idag men känner mig inte redo ännu, för mina prover.. Istället så sticker jag ut snart och springer en timme. Kram!


SOMMAR KOOOOM
Godmorgon! Så underbara bilder. Varför kan inte sommaren bara komma och typ stanna förallltid :( Aja, vi hörs kanske senare! Kram.

NEW IN
Var på Nova Lund igår, men fick bara med mig denna gröna "kort-skjortan" hem, eller vad vi ska kalla den. Haffade den på rea, 124 kronor. Svinbilligt! Dock så är den mycket finare i verkligheten än på bilden. Vi hörs!

OM 10 VECKOR - RHODOSPå detta hotellet är jag om ungefär om 10 veckor, så jäkla najs! I Rhodos.


Lyssna på denna låten, så jäkla awesome! Beroende....

Om ungefär 10 veckor så sitter jag på ett plan påväg till Rhodos! I can't wait... Jag är så jävla taggad alltså även om det är ett tag tills dess, men ändå. Kommer bli så himla roligt, daaaamn. Jag har redan börjat shoppa till det, haha.

Nej, nu ska jag lyfta på röven och fota det jag fick med mig hem igår, fast det var bara en grej. Hörs snart babys!

RSS 2.0