SJUK


Jag är sjuk! Har sån jävla migrän och har haft det i några dagar nu och idag fick jag stanna hemma från skolan och imorgon också om jag mår lika dåligt. Är så rastlöös.. Själv hemma, ligger och vilar, kollar film, skulle bara göra ett snabbt inlägg. Kram

ESPRESSO HOUSEPappa körde in mig och min älskade bästis vid klockan halv ett till malmö. Där vi tog en fika på espresso house!! Mysigt. Sen tog vi en sväng in på Siba, Expert och OnOff för vi båda vill ha ny data så vi kollade på det och sen åkte vi vidare till stan och tog en sväng där och därefter gick vi till Chokladfakbriken vilket evelinas föräldrar äger och åkte upp på takvåningen. Helt underbar utsikt sååå ni anar inte man ser över hela malmö!! Mysig dag. Love you.

GRATTIS FINASTE


Jag fick låna en ängel, för ett tag. Du är himlens finaste ängel. Gud, jag saknar dig mer än någonsin.. It's so unfair! Lord, i need strength. Happy birthday dear!!!! Love you and miss you more than anything.

-


Oh lord, i pray you give me strength to carry on. I'm gonna find a way to make it without you.

MACBOOKGod damn it! Har alltid velat ha en macbook data, fast i rosa. Men vet inte riktigt om det finns, någon som vet? Annars i vit iallafall. Får ju rysningar bara man tittar på den. Jag fyller år snart ju, eller ja snart och snart... Hur som helst, då hoppas jag att jag får denna puddingen.

Vet att det är dålig uppdatering, men jag har inte så mycket tid. Det är jättemycket med skolan nu så det hoppas jag att ni förstår. But, stay updated! Kram

FINA VÄN


Jag saknar dig! Min fina vän.

TRÄNING


Fan ta mina ljumskar. Har så jäkla ont!! Så får köra med mina ohärliga ljumskebyxor.. :(

Ska snart iväg och träna! Och imorgon efter skolan ska jag, rönne och erik gymma.  Kram

RSS 2.0