SVAR PÅ KOMMENTAR


Klart kan jag göra det, sötnos! När jag har tid, helt enkelt. Det är ju julafton om två dagar, så då får "juloutfit" bli snart, idag eller imorgon! Och sen nyårs lite senare. Hoppas du fick det svar du ville ha! Kram

UPPDATERINGEN...


Ph: me

...I know!
Men jag har skaffat en ny blogg. Plus att jag har inte orkat blogga, helt enkelt. Vet inte riktigt om jag kommer uppdatera här lika mycket längre, tyvär! Men vi får se hur det blir. Ha det bra, kram. :)

KATEGORI


Bilden säger väl det mesta? Kategori :)

JULAVSLUTNING


Julavslutning idag, väldigt dryg & jobbig.. Ja, min lärare slutade idag ju, världens bästa lärare! Klart att jag blev väldigt deprimerad.. Hur som helst, så slutade vi klockan 11. Tog bussen hem och sen kollade jag på "Twilight" som är världens bästa film! Ska egentligen hem till mamma idag och sova där över helgen. Men hon har blivit sjuk, så jag får se hur jag gör. Synd om hon ska sitta hemma alldeles ensam! Får se hur det blir, helt enkelt. Vi hörs, gott folk ♥

GODNATT


Nu säger jag godnatt! Vi hörs imorgon, antagligen. Kram, sov gott ;)

PALLAR INTE HA KLÄNING

Jag pallar inte ha kläning imorgon! ;) Haha. För det första så är det sjukt kallt, det dödar mig. För det andra så är det bara julavslutning, så behöver egentligen inte ha något speciellt. Så jag tar bara på mig någonting imorgon. Hur som helst, jag sitter i soffan och lyssnar på min iPod med min pappa brevid mig som kollar på "Bonde söker fru", haha! Han missar inte ett enda avsnitt. Men gott folk, vi hörs!

HAR TRÄNAT!


Jag vet, smutsig spegel!

Hello! Jag har varit och tränat & så, därför ingen uppdatering. Men nu är jag hemma, duschat och sånt. Vi har skolavslutning imorgon och jag har beslutsångest för vilken kläning jag ska ha! Så ni måste hjälpa mig, ska ta bilder och lägga in. Det kommer, så stay update! Hur som helst. Vi hörs, gott folk ♥


GODMORGON!


Bild: Så ser det ut just nu, fast ännu mysigare när man kollar på det på riktigt.

Godmorgon! Igår tränade jag och sånt, jag pallade inte uppdatera bara. Nu sitter jag hemma, vi börjar halv 11 idag, så sjukt nice! Men sitter och funderar på om jag ska till skolan eller inte. För det är sjukt onödigt! Så vi får se. Förresten, det snöar ute och det har lagt sig, jag älskar snö och har väntat på detta skitlänge! Men gott folk, vi hörs.

GODMORGON!




Godmorgon people! Idag drog jag bara på mig en tröja, ett par tights och uggs. För jag är sjukt trött! Hur som helst. Ska möta evelina i byn vid halv sju och därefter sticker vi till skolan. I måndags hade vi ju studiedag, vilket var väldigt nice! ;)

Ha det bra, gott folk. Vi hörs!


KANSKE SÄLEN PÅ JULLOVET!


Min fina kusin och farbror har varit här och ätit middag, och snackat lite skit. Jag fick även två presenter eftersom att jag fyllt år, en märkesjacka & tröja. Skitsnyggt, tack så jättemycket! Och vi kanske ska åka till Sälen nu på jullovet med dom, hyra stuga, och allt! Skiiiiitmysigt. Isåfall blir det jag, amanda, jonas, tisan, alex och pappa. Fan vad nice säger jag bara. Hoppas det blir av! Hur som helst, blev ingen uppdatering eftersom att dom har varit här.

Ha det bra, gott folk. Vi hörs!


WATCHA SAY.

Jason Derulo - Whatcha say
Gah, jag har blivit så jävla beroende! Bara lyssna på den en gång & du blir beroende..

CHILLDAG!

Kanske färga mitt hår brunt igen? Dålig redigering..

CHILLDAG! Gick först i skolan till tjuo över elva, och sen därifrån till bowlingen och bowlade med min klass. Så sjukt roligt! Och därefter slutade vi. Hur som helst, skulle egentligen umgås med min fina vän Elise idag men det blir nog inte så.. När evelina kommer hem så sticker jag nog ut och träffar henne! Tar dagen som den kommer. ;) Ett stort + på att det snöar, love it! Hörs senare, ciao.

GODMORGON!

Såhär ser jag ut idag:



Godmorgon! Dålig uppdatering på sistone, i know. Hur som helst, nu har jag precis fixat mig. Snart ska jag ringa evelina för att besämma lite! ;) Sen möter jag väl upp henne och därefter sticker vi till skolan. Idag ska jag och min klass spela bowling, sjukt nice! Men det är bara för vårlärare ska sluta, världens bästa lärare.. Men vi hörs! bye.

STAN MED EVELINA

Dålig uppdatering som fan, i know! Ska bli bättre. Jag håller på att fixa mig nu, vid 11 tar jag och evelina bussen till malmö, stan. För att shoppa, såklart. Tar nog med mig min systemkamera! bye.

IDOL MED FAMILJEN



Ska se idol med min älskade familj nu! Och käka massa godis och dricka läsk. Love<3 Hörs sen, bye.

VÄRLDENS FINASTE SYSTER




So baby don't worry, you are my only,
You won't be lonely, even if the sky is falling down

GODMORGON CUTIES!


Godmorgon cuties! Nu har jag precis fixat mig. Ska snart sticka iväg till vellinge ängar.
Förresten, efter skolan ska jag och ida till stan & shoppa! Så vi hörs när jag kommer hem. CIAO

Imorgon blir det fest hos Lovis, paaaaaarty!
Y

SLEEEEEEEEEEP

Min syster och jag väljer kläder inför imorgon. Haha, vilken beslutsångest hon har! Helt sick..
Världens bästa storasyster. Hur som helst, nu ska jag sova. CIAO ♥

FIX, SEN TRÄNING


Fan vad jag saknar min bästavän! Min ängel, min solstråle, mitt liv.. (Hon är i Stockholm)


Ska packa till träningen. Därefter sticker jag och tränar! Kommer hem ganska sent så vet inte om det blir uppdatering efter det, men om jag hinner och orkar så ja. Vi hörs, cuties!


NY DESIGN


Äntligeeeen! Rosa design, som jag väldigt länge velat ha. För det första vill jag bara säga TAAAAAACK till min fina vän Catha som har gjort designen, tack! Och för det andra så tycker jag den är vääldigt fin och för det trejde vill jag fråga vad ni tycker? Seee ya.

Ingen uppdatering igår för ida var hos mig och sov även här!
CIAO

GODMORGON!



Bild 1: Har jag tagit
Bild 2: Jag

Godmorgon! Ingen uppdatering igår eftersom att jag fyllde år. Hade en jävligt bra födelsedag! Tack för allting, mamma, pappa och alla andra. Mest fick jag pengar och lite kläder, men jag vill helst ha pengar för då kan jag handla vad jag vill ju. Så får väl ta en dag och sticka ut och shoppa loss! Haha.

Hur som helst, nu har jag precis fixat mig. Evelina är i Stockholm så jag tar bussen själv, om inte lennart är där, hihi. Ska snart sticka. Vi hörs efter skolan! Och då kommer det en överraskning, så stay update!
Ciao

IDAG ÄR DET MIN DAG!

FRÅN DEN HÄR LILLA SKITEN (HAHA)...

TILL DEN HÄR:


IDAG ÄR DET MIN DAG, 13 ÅR!
ETT GRATTIS KANSKE? :D

ALLT HAR LÖST SIG


Photo: Me

Hello! Jag sa ju att "vi hörs när vi hörs". Allting har löst sig, eller det mesta.. 
Imorgon är det ju min dag!
Ja, helt galet. Allt jag får kommer jag att visa.
Dock när jag fått allt jag ska få av alla.
Men ja, vi hörs. Ciao ♥


...

Saker har hänt.. Jag orkar bara inte blogga efter allting. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt. Respektera det.

GODMORGON!


Godmorgon! Jag har inget smink på mig idag, kanske lite mascara kvar från igår men annars inte.
Vi hörs efter skolan sötnosar! Ha det så bra sålänge. ♥

-PINK LAAAAADY


HAR VARIT UTE OCH SÅLT JULKORT


Hello! Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit ute med amelia och evelina.
Vi har sålt julkort eftersom vi måste göra det för att samla in pengar till fotbollen.
Jag fick 3 stycken sålda? Mycket, haha. Ingen ville ha och många hade redan köpt.

När jag kom hem så har pappa julpyntat nästan hela huset. Jag som älskar julen!
Ni anar inte hur mysigt det är här hemma nu. Gud så mysigt det är! Man känner
verkligen att det börjar närma sig jul nu & min födelsedag. Åh, massa julkänslor.
Jag njuuuter och kan inte sluta kolla på det allting. Gud så mysigt!
Det ända som saknas nu är, julgranen! Vi hörs snart.

GODMORGON SUNSHINES! ♥




Godmorgon sunsines! Sovit gott? Det har iaf jag gjort. Även om jag är sjukt trött! Evelina tar inte bussen idag så jag cyklar själv upp. Sen efter skolan följer antagligen älskling med mig hem. Så vet inte om det kommer bli så mycket uppdatering efter skolan. Men ska försöka! Nu ska jag bara fixa det sista. Vi hörs!

RSS 2.0