SKOLAN NU, SUCK..

Godmorgon cuties! Nu har jag precis fixat mig färdig för att åka till skolan. Är dock extremt trött och orkar inte åka till skolan, men vem gör det? Men iallafall, vi hörs när jag kommer hem igen!
Vad tycker ni om min outfit för dagen? kommentera! :D
Ser dock hemsk ut på denna bilden under, så ignorera!!!



Haha, sexigt! ;)

HEMMA HOS PAPPA NU..

Jag är hemma hos pappa nu. Har flyttat nu idag också, ungefär hela dagen och det tar fysiskt mycket på en! Åt hemma hos mormor och morfar, sen kom pappa, snackade en bra stund och sedan åkte vi hem. Ikväll har jag inte orkat göra någonting och ska lägga mig tidigt ikväll, eftersom det är skola imorgon och nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon! Sen ska jag sova, godnatt. SEE YOU TOMORROW!!!

REBECCA SVEBERG, RAKT IGENOM




GODMORGON SUNSHINES!

Godmorgon sunshines! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Det blev bara ett inlägg igår, ursäktar för det men vi flyttade faktiskt igår. Med mamma då, från mammas lägenhet till en annan otroligt fin lägenhet! Det kommer säkert bilder på den nya lägenheten någon dag, idag ska vi flytta det sista som är kvar och sen ska vi nog sova i den nya och där har jag ju ingen dator så det blir nog bara ett inlägg idag också och imorgon eller på måndag så åker jag hem till pappa. Men vi hörs antingen senare eller imorgon eller på måndag, ha det bra. CIAO!
eftersom jag inte har några bilder här, så får det bli gammla...


SOV HOS MAMMA IGÅR & SKA HELA HELGEN..

Hej sötnosar! Hann inte säga till er igår att jag skulle sova hos mamma igårnatt och det gjorde jag ju också, hade trevligt igår. Fikade lite i pildammarna med sara, mamma, julia, syster, putte och gizmo. Ingen skola för min del idag, mår inte så bra pågrund av en sak, mer får ni faktiskt inte veta.. Men nu ska jag snart gå ut en sväng med putte, sen vänta på att mamma ska komma hem. Ha det så bra så hörs vi senare. TAKE CARE!!!
jättegammal bild, men det bjuder jag på eftersom jag inte har några andra här!

& en bild på mig och josefin, miss u!!!


GODMORGON SUNSHINES!

Godmorgon sunshines! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Nu ska jag bara kolla på lite tv, sen så drar jag till skolan. Jättetråkigt och idag ska jag redovisa, fast det känns bra! Men vi hörs när jag kommer hem igen och ni ska få nån bild på "dagens outfit" nu. Ha det så bra, alla läsare.
CIAO



ÄR JÄTTETRÖTT..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är så otroligt trött idag! Om jag hinner imorgon innan jag sticker till skolan så hörs vi då, annars så hörs vi efter skolan cuties. Sov så gott, godnatt.
TAKE CARE!
haha, bilden gjorde jag nyss på mig ;)

MIN DAG & LITE ANDRA SAKER..

Verkligen förlåt för att jag har blivit så otroligt dålig på att uppdatera, ska försöka bli bättre nu! Min dag har sett ut såhär: först var det då skolan, blev även färdig med mitt engelska steg, har gjort det på två dagar?! Haha, rekord. Iallafall, sen efter skolan så stack jag hem och tittade på lite film, vilade och så. Senare så stack jag, syster och pappa ner till östran där vi träffade Annika som gjorde rehab med oss, för våra ljumskar, lite övningar och sånt. Jag har ju skadat mig, det gick rätt bra faktiskt. Sen hem, äta och nu har jag precis tagit ett skönt bubbelbad! Så jag känner mig rätt fräsch nu, förresten så tog vi skolfoto idag i skolan, åhhh hoppas det blev bra! På fredag ska vi tjejer antagligen till jägers, så sjukt roligt. Men nu ska jag nog titta på film och vila lite, är jättetrött. Hörs senare, puss på er mina fina läsare. CIAAAAAAAAAAAAAO
i skolan idag

BLOGGAR I SKOLAN..

Hej finaste bloggläsare! Just nu sitter jag i skolan med evelina, hon ska snart ha utvecklingssamtal och efter det så ska vi hem. Sen när vi kommer hem så ska vi träffa mogge. Men nu måste jag göra färdigt min engelska. Hörs senare igen TAKE CARE, CIAO!

har inga bilder här så det får bli en som jag laddade upp i "gothia bilderna"..

SKOLAN, TRÄNA, ENGELSKA/EVELINA..

Kom hem ifrån skolan för en stund sedan, var ute och träffade mogge, pontus och markus en stund också, älskar er grabbar! Nu ska jag fixa mig, äta och lite sånt sen ska jag träna. Ikväll ska jag nog bara umgås med evelina tror jag. Vi hörs lite senare igen, ha det så bra sålänge. TAKE CARE!!!

TA BORT BLOGGEN?


Det var inte alla bilderna, men jag orkar inte lägga upp fler eftersom jag är jättetrött och nu ska jag gå & lägga mig, skola imorgon ju. Så vi hörs efter skolan imorgon igen. Förresten, känner jag för att ta bort min blogg för ingen kommenterar, bara ibland? Och jag tar nog bort den om ni inte börjar kommentera snart, så snälla kommenterakommenterakommentera?! Vad tycker ni?! KOMMENTERA VAD NI TYCKER!! godnatt, take care!!!

GOTHIA 09, BÄSTA!



jag och zilla hade fotokrig, gick dock inte så bra för mig ;)


BILDER IFRÅN INVIGNINGEN..




jag och hanna älskling, jag ser riktigt hemsk ut..


jag och bv josefin





syster och syster <3


BILDER MED SARA, HANNA OCH EVELINA..



vi är sjuka, vi vet :(














GOTHIA BILDERNA, STAY UPDATE..

Kommer ni ihåg att jag lovade er att lägga upp bilderna ifrån gothia när jag hade fått alla? Och jag har varit väldigt seg med att ta tag i det, men för någon dag sen så fick jag dom sista bilderna också. Så nu ska jag bara byta data till min och redigera bilderna lite och sen lägga upp dom! Det har ni väntat på va? Hehe, men snart kommer massa härliga bilder som väcker upp minnena ifrån gothia, saknar det enormt. Men jag säger bara, STAY UPDATE CUTIE!!!!


NYSS KOMMIT HEM IFRÅN STAN..

Har nyss kommit hem ifrån stan med syster, har handlat två linnen och en bikini som jag alltid velat ha, den blommiga. Ni får säkert se en bild på mitt inköp senare, nu ska jag nog vila lite för jag har otroligt ont i mina vader! Sen ska jag nog ringa evelina, för vi skulle nog umgås sen? Ring mig eve om du ser detta. Aja, hörs senare, ha det så bra. take care!!!

DESSIE, TÄSS OCH KEVIN..

Kom nyss hem, har varit ute en stund med dessie, täss och kevin. Vi har inte gjort så speciellt mycket, nu ska jag och bror gå ut med hundarna och sen hem igen och se Scary movie 2, vi såg ju ettan förra veckan. Sen så ska jag nog gå och lägga mig. Hörs senare. TAKE CARE!

GÖR OM LITE BILDER..

Sitter på pappas apple data och gör om lite bilder, vad som händer ikväll vet jag inte om. Ska nog bara ta det lugnt, och imorgon blir det stan&shoppa med syster. Hörs senare, take care babes

en snabb bild jag nyss gjorde

VIFFE DAGEN..

Idag är det viffe dagen, och ni undrar säkert vad det är? Vår clubb Vellinge IF (asså fotbollen) har då denna dagen och då ska man möta föräldrarna, man gör lite andra saker också, kan vara rätt roligt ibland men just idag hade jag egentligen inte orkat det, skulle ju egentligen till stan med syster. Men jag får väl vara med ändå, vi ska vara där kvart i elva så jag måste fixa mig nu, hörs nog innan vi sticker annars hörs vi när jag kommer hem igen. Ha det bra sålänge!
TAKE CARE

jag och älsklings hanna

jag och hanna, annan färg



DISCODISCODISCO...

Nu sticker jag till discot, puss på er och ha det så bra så länge.
TAKE CARE

HÅLLA I DISCO FÖR YNGRE :D

Orhhh, dålig uppdatering. Har inte hunnit, skolan har ju börjat och allt så jag hinner inte med det så mycket. Men iallafall så sov jag hos vendela igår, och idag fyller hon år, grattis hjärtat! För nån timme sen så kom jag hem ifrån skolan, nu ska jag sova lite för jag är väldigt trött och sen så ska vi/vårt lag hålla i ett disco för sexorna, femorna, fyrorna och så. Haha, så ball ändå. Aja, hörs lite senare. TAKE CARE

Ja, ni hörde rätt. Världens finaste syster!


DAGENS..

Nu drar jag och möter evelina, jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Sen ikväll ska vi kanske till nrj in the park, vi får ju se.. Ha det gött babes, så hörs vi senare. TA CARE <3

UTVECKLINGSSAMTAL IDAG

Bara ett inlägg igår, vad händer?...Aja, jag och evelina hyrde film lite senare, vi såg den hemma hos mig och samtidigt så åt jag världens godaste Ben & Jerry's! Sen så vid 10 så gick jag och la mig, låter crazy men det var bara för att jag skulle upp kvart i sju idag, eftersom jag skulle på utvecklingssamtal och det har jag varit på, det gick faktiskt jättebra! Ska träffa evelina snart och sen ska vi kanske till Nrj in the park, pallar egentligen inte men jag får se hur jag gör med det. Annars blir det nog bara en chillkväll ikväll, skolan börjar ju imorgon också, jag vill inte men ändå vill jag. Jag kommer ha fullt upp så jag kommer nog inte att uppdatera lika mycket då, tyvär. Har nyss snackat med min älskade vendela<3 men vi hörs sen! CIAO SÖTNOSAR

världens finaste och jag



BUZZLIGHTYEAR <3 REX

Nu drar jag hem till evelina, ta hand om er så hörs vi lite senare igen!

BUZZLIGHTYEAR <3 REX = EVELINA <3 JAG

LOVELOVELOVE PRISON BREAK <3

Min bror skickade precis sista avsnittet av Prison Break<3 till mig, och jag har precis storbölat, jag lovar, jag har nog aldriiig gråtit såhär mycket! Haha, ni kanske tycker jag är löjlig men jag bölar åt alla filmer. Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, klockan är ju redan ett. Godnatt cuties.

take care!!!

KÄRLEK TILL MIN ÄLSKADE SYSTEMKAMERA!!!!

TRÄNAT, DUSCHAT..

Nu har jag nyss duschat, eftersom att jag har tränat. Rätt skönt att träna faktiskt, men så himla tråkigt väder! I alla fall, skulle egentligen hyra film, köpa lite gott och titta&äta det hos evelina sen sova hos henne men vi ska göra det imorgon istället om vi inte ska till malmöfestivalen, regnar det så åker jag helt enkelt inte dit. Nu ska jag titta på mitt andrafavorit program Prison Break sen sätter jag nog igång en film, sen ska jag nog sova. Eftersom jag är väldigt trött, snart börjar ju skolan också.. Aja, ha det så bra sålänge så hörs vi lite senare igen.

TAKE CARE


MALMÖFESTIVALEN IGÅR MED FINA VÄNNER!

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera.. Har faktiskt inte haft tid, ingen uppdatering på hela dagen igår! Var på malmöfestivalen med vänner, som william<3, hans kompis, hanna, sara, evelina, markus, selle, jönna och ja, massa fler. Sen träffade jag ju även olivia min bästavän och louise, himla nice. Senare så stack jag och evelina hem till mig, hon var väl hos mig till ungefär tolv och sen gick jag och min bror ut med hundarna. Just nu sitter jag och lyssnar på musik från spotify, älskar det! Idag ska jag umgås med evelina, sen träna. Hörs senare, ska försöka bli bättre på uppdatering. PUSS

David Guetta, Akon - Sexy bitch
 





DÅLIG UPPDATERING, JAG BER OM URSÄKT..

Orhh, förlåt för väldigt dålig uppdatering! Har väl bara inte orkat. Jag, natalia, emma och mathilda sov ju hos evelina igår efter tjejkvällen och vi vaknade vid kvart i tolv, sedan stack jag & evelina och handlade bullar till alla, sen hem till evelina igen och så åt vi alla frulle, mysigt. Sen så städade vi och så stack typ alla hem förutom jag, stannade lite sen kom pappa och hämtade mig, eftersom MIN FINA PAPPA FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS!!!! Ja, han hämtade mig eftersom vi skulle ha gäster så när vi kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sedan fixade mig lite snabbt bara. Nu sitter jag uppe med syster och dunkar lite musik, ikväll blir det ännu en tjejkväll hos elise fast bara jag, elise och evelina, men väldigt mysigt och trevligt ändå, alltid med dom! Min syster kör mig till elise, sen så vet jag inte vad vi ska göra? Bara mysa väl. Men vi hörs senare, för nu ska jag fixa mig! Puss på er så hörs vi lite senare, ha det jättebra mina fina läsare. TAKE CARE!!!

MIN BÄSTAVÄN, MIN EVELINA HANSSON



TJEJKVÄLL MED BRUDARNA!

Ja, ändrade planer. Dålig uppdatering, i know. Förlåt, men har inte haft tid. Det blev ju ändrade planer, vi skulle ju egentligen sova hos mogge allihopa men det blev tydligen inte så, så jag och evelina bestämde oss för att fixa en tjejkväll, har inte haft så mycket tid på oss så det blev väldigt mycket klydd, mitt batteri till kameran har dött och allt. Äsch, skitsamma jag har haft det skittrevligt iallafall och jag hoppas att alla andra också har haft det! Det blev jag, evelina, mathilda, emma, natalia, josefin, ellinor och elise, började med att vi dunkade musik skithögt sen så har vi spelat lite kort och bara suttit och snackat lite. Jag, natalia, emma och mathilda ska sover här hos evelina inatt, vad vi ska göra nu vet jag inte kanske snacka lite sen tror jag att vi somnar, i alla fall jag, för jag är riktigt trött! Men vi hörs imorgon babes, godnatt och puss på er sålänge. TAKE CARE!!!!




NU STICKER JAG OCH MÖTER FINA EVELINA!

Yes, jag sticker och möter evelina nu sen drar vi nog vidare hem till henne. Hörs senare, ha det så bra så länge finingar! TAKE CARE

min outfit nu på dagen, finare i verkligheten..




MALMÖFESTIVALEN, HERE WE COME!

En sen godmorgon, har tittat på tv sen klockan nio och inte orkat röra mig helt enkelt. Idag blir det malmöfestivalen med bästa personer, även träffa min bästavän william och massa andra. Nu ska jag snart börja fixa mig lite smått, sedan sticka och möta evelina och vad vi gör vet jag faktiskt inte. Hör av mig innan jag sticker till henne, puss på er & ha det så bra sålänge.
take care!


jag&william, gamla bilder..






GODNATT FINISAR!

Nu är jag hemma, har varit hos evelina som ni vet ju. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu/snart, för jag är riktigt trött rent ut sagt. Imorgon ska jag, mogge, jonas, amelia, natalia, evelina, ellinor och mathilda till malmöfestivalen och då ska vi kanske äta på Jensens Böfhus eller något annat, gott eller vad?! Men nu ska jag sova, puss finisar och sov gott!

TAKE CARE

TACK ERIKA!

Ni har väl sett min nya design, by erika. Tack erika! Jag vill gärna veta vad ni tycker, så vad tycker ni?Jag sticker till evelina nu, puss på er finaste läsare, ha det så bra sålänge så hörs vi senare igen. TAKE CARE EVERYBODY <3

NY DESIGN:

JAG ÄR HEMMA NU..

I'm back, hehe jag är hemma nu igen. Men ska snart ut igen. Jag har ju varit i stan som
ni vet, och jag är faktiskt rätt nöjd med mina inköp denna gången (kommer bild på allt).
Nu har jag precis ätit lite, suttit en kvart i massagestolen, det behövdes verkligen må
jag säga. Snar ska jag bara fixa mig lite snabbt och sedan drar jag till bästavän eve
hjälper henne med maten, inte för att jag är någon speciell hjälp precis, haha! Hon
är inte heller precis så bra på det själv får jag säga, haha den tjejen asså, för go.
TAKE CARE


MITT INKÖP :D









förlåt för suddig bild, men den är riktigt snygg tröjan! :D PUSS PÅ ER FINA LÄSARE




Rebecca:

Hej Rebecca!
Tänkte bara slänga in några ord, eftersom jag inte har ditt mobilnummer eller någonting. Och du är inte inloggad. Jag åker till Smögen nu. Så jag fixar lite små saker, med designen någon dag innan onsdag nästa vecka? Kramkalas!
Hoppas du gillar din nya design, har suttit och knågat i några timmar nu.. Tjing!
/Erika.

BILDBRIST..

Godmorgon sötnosar. Vaknade vid nio, snart ska jag börja göra mig iordning lite smått.
Vid 12 ungefär ska jag till stan med syster, cecilia & julia. Inatt kommer jag nog inte sova
hemma, jag ska sova med amelia och evelina kanske men jag vet faktiskt inte var vi ska
sova ännu. Men i alla fall, skitsnälla Erika (hennes blogg: www.erikasfoto.devote.se) ska
hjälpa mig med min design, har tröttnat på den jag har nu. Så blir det lite ändring iallafall.
Men nu måste jag fixa mig, puss på er vi hörs senare och ha det så bra sålänge, beauti.

TAKE CARE


MORMOR-MORFAR NU..

Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag. Men iallafall, evelina stack nyss hem och vi har
bara spelat gt. Alldeles strax kommer mamma och hämtar oss, då vi åker till mormor
och morfar för att fira syster. Tar med kameran men vet inte om jag tar några bilder,
vi får väl se. Men nu måste jag fixa färdigt mig, puss på er. Hörs senare ikväll igen!

TAKE CARE


SEN UPPDATERING..

Förlåt för en sen uppdatering, men nu kommer den iallafall. Har bara tagit det lugnt nu
på morgonen, och nu har jag precis gjort iording mig, plattat håret och sånt. Ska möta
evelina när som, sen cyklar vi hem till mig igen och spelar lite gt, senare så kommer
även jonas och mogge. Vid 6 tiden sticker vi till mormor och morfar, för att fira systers
födelsedag, hon fyllde ju år i lördags. Och det ösregnar utomhus, vill egentligen inte
gå ut men vad gör man inte för sina vänner? Förresten, skitväder rent ut sagt! Men
ni får ha det så himla bra sålänge så hörs vi lite senare igen cuties, puss på er!

TAKE CARE CUTIE


RANDOM PIC..


Är hemma nu, ska titta lite på tv och sen försöka sova. Jag är jättetrött,
undra vad det kan bero på? Hehe, hörs imorgon. Puss på er finingar.

TAKE CARE

HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM..

Nu drar jag ut och träffar folk, typ som louise, mogge, jönna, kanske
evelina sen och typ ja andra, men vi hörs när jag kommit hem igen.
Ha det så bra sålänge så hörs vi sen, puss på er kära läsare. =)

TAKE CARE

FÖDELSEDAGSFEST IMORGON..


Idag har jag inte gjort alls mycket, jag har städat lite grann & snart ska jag nog ta och
fortsätta med det. Imorgon blir det födelsedagsfest för sis, jag älskar att vara finklädd!
Hihi, idag skulle jag egentligen umgås med evelina men det blir inte riktigt så och ist
vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, hittar väl på något. Kanske blir det sola lite idag,
det blåser rätt mycket men det är ändå 24 grader så ja, man måste ju passa på nu
i slutet. Snart börjar ju skolan också, ska bli roligt att träffa alla saknade personer
men skittråkigt att börja plugga och sånt skit igen. I alla fall, på torsdag ska jag
nog träffa kevin<3 en stund i trelleborg, sen på fredag åker jag till mamma ju.
Nu ska jag sätta på musik på hög volym medans jag städer lite. Ha det fint!

TA HAND OM ER

NU SKA JAG SOVA..


Nu ska jag faktiskt sova, är riktigt trött. Ta hand om er fina läsare så hörs vi imorgon igen!

MED EVELINA#












VISST ÄR DENNA TRÖJAN SNYGG?! :D

INFO OM MIN DAG..


Idag har jag först tagit det lite lugnt, lite senare så umgicks jag en stund med evelina
bästis och sen stack vi & tränade, sjukt härligt! Efter att ha tränat så duschade vi där
och sedan stack vi alla hem och åt sedan lite senare så träffades jag, mathilda, eve,
ellinor, josefin och sara igen, vi stack till herrestorp och bråkade med ett par störda
idioter sen stack jag hem och nu har jag precis sett färdigt på prison break, sjukt
bra är det! Och nu ska jag bara se på lite tv och sedan tror jag nog att jag ska gå
och lägga mig. Vi hörs nog lite senare, ha det så bra sålänge snyggingar. ciao

DÅLIG UPPDATERING...


Mådde inte så bra igår, därför hörde jag inte av mig.. Idag ska
jag umgås med evelina och träna. Vi hörs senare, ciao..........

FLUMMADE MIG#

































GODMORGON FININGAR...


Jag vaknade precis, helt sent än vanligt men jaja. Idag ska jag & pappa och syster om
hon vill följa med, ut med vår båt. Det är jättevarmt och blåser knappt någonting, så det
är ju perfekt väder. Vet inte riktigt när vi åker, men i nästa inlägg som kommer snart, så
ska ni få se bilderna jag lovade er igår, så jag säger ännu en gång, STAY UPDATE...


BLEV LITE SENT IDAG..


Det blev lite sent inlägg idag, men har faktiskt inte hunnit, syster fyller ju år och allt!
Men jag ska berätta lite om min dag idag. Imorse, klockan ellva så delade jag och
josefin ut viffeblad, väldigt drygt. Efter det så stack jag snabbt hem, fixade mig lite
snabbt och sedan stack jag, syster och pappa till stranden, riktigt mysigt! Syster
& jag badade hela tiden i havet, väldigt länge och det var skithärligt ska jag säga
er. Men iallafall, sen vid halv fem så stack vi och handlade mat och sedan hem
och äta, skitgott! Inbakad fläskfileeeeee... Och nu har jag tagit lite bilder som
jag kommer att lägga upp på bloggen imorgon, så jag säger bara, STAY UPDATE!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER

Eftersom min storasyster fyller år idag så ska jag gratta henne, så
GRATTIS PATRICIA, 16 ÅR IDAG! Jag älskar dig mest, min syster.
Du är världens mest underbaraste människa, helt enkelt.
Och, vad vore jag utan dig? Absolut ingenting. Du är mitt allt, finaste.
Jag älskar dig, över allt annat. Så grattis på din 16-årsdag, my sis!

LITE BILDER PÅ VÄRLDENS BÄSTA/SJUKASTE SYSTER..















MIN, BARA MIN STORASYSTER

PRECIS DUSCHAT..


Kom hem för en stund sedan, har precis duschat. Ska snart smörja in mig med lite
godluktande krämer, mjaou! Sen blir det väl äta lite mat och sedan träffa evelina, jag
har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, vi får väl ta det som det kommer, hehe.
Vi har haft en väldigt mysig dag på stranden idag, blev ingen båt eftersom det blåste
för mycket men det var väldigt varm i havet så det var riktigt nice! Det var inte bara jag
och evelina där, vi umgicks eller vad man ska säga, med min finaste vän olivia, lollo,
amanda och lite senare kom även elvira, eddie, max och axel. Så vi blev lite fler helt
enkelt, riktigt rolig och härlig dag! Nu sitter jag bara hemma och ruttnar, min älskade
syster fyller år imorgon så blir kanske gäster? Iallafall om det blir fint väder så ska
jag och evelina till stranden, i think. Men vi hörs nog lite senare, puss på er. CIAO

HÖLLVIKEN NU, BÅTEN..

Nu är jag färdig, när pappa kommer så ska vi köra till höllviken, sätta ner båten och
det blåser väldigt mycket så vi får tyvär bara hålla oss på en sida idag, väldigt tråkigt.
Men vi hörs igen när jag kommer hem snyggingar, puss på er. CIAAAAAAAAAAAAO

GODMORGON FINISAR!


Godmorgon finisar! Jag har nyss vaknat, fffffint väder så det blir ut med båten &
schteka. Snart ska jag börja göra mig iordning lite smått. Sen blir det åka till höllviken
med båten, blir nog att vi ligger lite på stranden också, vi får se. Ska bli skitroligt, om
jag hade haft batteri på min kamera så hade jag lätt tagit med den, men tyvär har jag
inte det, aja evelina kanske har med sin? Men snyggingar, vi hörs senare, ha det bra!
CIAO

BACK ON TRACK,

väldigt oseriös bild....

Har ni haft det bra? Förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte hunnit med
det eftersom jag/vi har haft fullt upp och internetet har inte funkat då&då, så ja men ja
nu är jag hemma hos pappa igen, kom hem för någon timme sedan. Vi har haft jätte
trevligt hemma hos mamma desa fyra dagarna, enligt mig iallafall! Idag har vi legat
och schtekt på stranden med mamma, evelina & putte, jag hoppas jag har fått färg.
Det behövs, jag vill bara bli BRUN BRUN BRUN! Man får ju passa på när det väl är fint
värder ute, hihi. Om det blir fint väder imorgon så ska jag, evelina och pappa ut med
pappas båt och schteka lite och köra runt lite, nice som fan! Träffa massa folk isf då
också antagligen, hoppashoppashoppas att det blir fint väder. Dom har sagt att det
ska bli det iallafall, men kan man lita på dom...nej? Aja, får se ju. Nu ska jag sluta
skriva och fixa, sedan bara sova för jag är helt slut! Hörs imorgon, massa kramar!
CIAO

MAMMA I 4 DAGAR!


Nu sitter jag hemma hos min mamma med evelina och min mamma är också här
såklart, och min bror. Jag glömde att berätta för er att jag ska vara hos mamma nu 
tisdag, onsdag och torsdag, vi kom hit igår. Evelina ska också vara här. Idag så ska
vi kolla på vår nya lägenhet som vi flyttar in i första september. Sen ska vi nog bara 
äta middag och jag tror att mormor&morfar skulle bara ta en fika med oss senare.
Förresten, jag har köpt en ny tröja idag, på vero moda, jättesöt faktiskt! Ni får säkert
se den någon dag. Men vi hörs nog senare idag, puss på er och ha det så fint läsare. 
CIAO

FILMEN SLUTADE PRECIS..


Filmen slutade precis, det blev "Crossroads". Helt sjukt bra! Nu är jag så himla trött
så jag ska faktiskt lägga mig, jag menar jag ska ju upp vid halv nio imorgon eftersom
vi ska till nova lund och shoppa, så ska vi sticka vid tio. Men vi hörs nog imorgon. CIAO

FILM OCH MIN KÄRLEK!


Min fina syster kom precis hem med min favorit ben & jerry's glass, i love u sister!
så nu ska jag sätta igång en bra film och bara njuta av min kärlek, min älskade glass.
Haha, låter sjukt men jag älskar verkligen ben & jerry's! Puss på er, hörs senare CIAO

PRECIS JOGGAT MED SYSTER!

Blev bara ett inlägg igår och det var för att jag helt enkelt inte orkade blogga. Som ni vet så sov jag hos min
finaste evelina, sen vid halv två så stack jag hem och solade typ hela dagen. När klockan var typ 5 så börja
jag fixa mig, kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig, som vanligt. Så till slut så tog jag bara
på mig någonting! I alla fall, så när jag var färdig så gick jag till bussen, där jag mötte upp evelina och sånt.
När vi väl kommit till bion så blev allting klydd, haha. Men vi såg iallafall "Year One" och den var sinnessjukt
rolig, haha så sjukt mycket jag skrattade. Översjuk film, och jag rekommenderar (stavning?) den! När den
var slut så gick vi till bussen, kom väl hem vid tolv. Gick och la mig ungefär direkt, var otroligt trött. Idag
 vakna jag då först, tittade på film och sen gick jag ut och la mig i trädgården och solade en stund. Och nu
har jag och syster precis kommit hem, vi har varit ute och joggat, i ungefär 25 minuter, jävligt härligt! Det
var dock väldigt varmt, men nu blåser rätt mycket? Aja ska ändå inte göra något speciellt idag. Nyss
duschat också, och imorgon så åker jag, syster och pappa in till novalund för att handla lite grejer, nice! Behöver verkligen nytt i garderoben. Men vi hörs senare, puss på er sötnosar. CIAAAAAAAAAAAO

Haha, jag&syster på bilden innan vi stack ut & joggade! hon till vänster & jag till höger -joggingbrudarna ;)

GODMORGON CUTIES!


Godmorgon cuties! Jag och evelina vaknade vid tio, gick upp och åt frulle sen har vi bara
tagit det lite lugnt. Snart ska jag nog hem, för att fixa lite grejer och fixa mig själv. Ska ju
på bio idag och jag vet inte vad jag ska ha på mig, orhhh! Jag hittar väl säkert någonting,
vad vi ska göra nu vet jag faktiskt inte. Men jag hör av mig senare, puss på er. CIAO

GODNATT SÖTNOSAR...


Nu ska vi gå och lägga oss, vi är riktigt trötta... vi har liksom no-life snack med markus
och pontus, haha. Vi är översjuka tillsammans! Imorgon blir det bio med pontus, eve
och markus, puss på det. Men vi hörs imorgon, godnatt fina läsare. CIAAAAAAAO

RSS 2.0